Prețuim Confidențialitatea și Intimitatea ta

Chiar dacă vii la noi pentru recuperarea datelor, a conturilor, sau pentru a efectua o copie de siguranță, datele tale rămân numai ale tale.

Fie ca e vorba de parole, de mail-uri, de poze, videoclipuri, conversații sau mesaje, noi nu stocăm, nu analizăm, nu copiem și nici nu citim datele tale. Rămâi mereu singurul proprietar al informațiilor din device-ul tău.

Efectuăm Analiză de Ansamblu și de Detaliu

Fie ca întâmpini probleme comune, fie ca nu reușești să-i “dai de cap” problemei tale, scopul nostru este ca dispozitivul tău să fie din nou funcțional si in parametrii optimi. Atribuim timp și atenție fiecărui incident, oricât de dificilă ar părea rezolvarea.

Analizăm cauzele posibile, facem conexiuni, analizând modul tehnic și algoritmic de funcționare al platformelor software și hardware ale dispozitivului tău, pentru a indica orice neregulă și rezolva orice problema.

Nu îți face griji! Te anunțăm de fiecare dată despre pașii recomandați în repararea dispozitivului tău. Tu alegi dacă și când să aplicăm recomandările.

Asigurăm consultanță personalizată

Nu știi sigur ce telefon ți se potrivește? Te ajutăm să beneficezi de maximum de feature-uri și tehnologie de care ai nevoie, pentru orice buget!

Discutăm, ne cunoaștem si îți recomandăm device-urile care ți se potrivesc cel mai bine ție și așteptărilor tale de la un dispozitiv.

Poți chiar să schimbi vechiul tău telefon cu unul nou, în regim de buy-back.